torstai 16. maaliskuuta 2017

Entinen koti


Ajattelin esitellä teille meidän entisen kodin muutamalla kuvalla. Masa on myös tämän kodin rakentanut itse. Talossa on kuusi makuuhuonetta, olohuone+keittö, kolme vessaa, kodinhoitohuone, pukuhuone, kylpyhuohe+sauna ja 50m2 parveke sekä 80m2 autotalli kahdella nosto-ovella, yhteensä 340m2.  Sisustus oli värisävyiltään hyvin maltillinen paitsi kodinhuoneessa ja alakerran vessassa jossa käytimme värejä reilummin mustaa, turkoosia ja keltaista, harmi etten sieltä nyt kuvaa löytänyt.

Kuvia varten tavaroita on laitettu piiloon ja paikat yritetty puunata koska kuvat ovat talon myyntikuvia. Vuonna 2014 talo oli myynnissä noin kahdeksan kuukautta ja sen osti muistaakseni järjestyksessä toinen perhe joka kävi taloa katsomassa.

Parveke ja Noppa

 Meidän makkari.


Masan epähuomiossa tekemä tilausvirhe, tummanruskeasta tuli musta, oli paras virhe mitä Masa on tehnyt:) Tykästyttiin mustaan keittiöön ikihyviksi.


 Peilipiironki on vaarin tekemä, joskus 40-50luvulla, maali on alkuperäinen. Laatikoissa on vieläkin mummuni niihin laittamat hyllypaperit tai laatikonpohjapaperit:)

 Yläkerran eteisaula, ovasta pääsee takapihalle.

 Alakerran eteisaula. Pääsisäänkäynti oli alakerrasta, ovet vievät makuuhuoneeseen, vessaan ja kodinhoitohuoneeseen ja kodarin viereen jää vielä yksi huone. Peilikaappi rivistön  takaa vasemmalle on palo-ovellinen käynti autotalliin.

 Kylpyhuone josta on ovi parvekkeelle,

 Sauna ja maailmaparhaat löylyt!

 Pukuhuone jonka seiniin laitettiin vanhan näköiseksi käsiteltyä lauttaa ja jätettiin naularivistöt näkyviin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti