sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Kuisti

Elokuussa muutimme muuttovalmiiseen kotiin, siis muuttovalmiiseen ei valmisvalmiiseen. Siinä on ISO ero kahden sana välillä ja käytännössä sen eron  jokainen omakotirakentaja tietää. Kaikkea pientä on vielä kesken sielläsuntäällä. Se pieni keskeneräisyys ei haittaa elämistä, vaan olisi se silti mukavaa että olisi valmista. Toki paljon tärkeämpääkin on nyt meneillään. Edetään jatkosskin yhden miehen tahdilla ja voimilla.

Kuisti on tarkoitus saada käyttökuntoon ja se onkin nyt pintamateriaaleja ja valaisimia vaille valmis. Sitten Masa käy mieluisan projektin kimppuun eli takapihalle on tarkoitus rakentaa halli. Sitä varten on tietenkin saatava takapiha uudelleen järjestetyksi ja se ei olekkaan mikään pieni homma. Sieltä löytyy rakennustarvikkeita, työkoneita, työtarvikkeita ja muutama työmaakoppikin.


Pieni råpsy olohuoneesta. Sain vuosi sitten kangaspuut jotka on noin 50-luvulta (luulisin) ja otin tuon istuimen muuhun käyttöön hetkeksi. Rakastan noita Arabian kukkaruukkuja joihin nyt vain pitäisi löytää jotain  ihanan värikkäitä kukkia. Korkea kukkateline on pikkuveljeni tekemä koulun puutyökäsityötunnilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti